Llibre de visites

Tania

Bon dia, jo simplement volia preguntar si com veu comentar a la reunió de les convivències de la setmana passada, introduireu informació, fotografiàs, etc, de la sortida a la Casa de colònies " La Carral ", Curs 2011-2012 en el meu cas de (P-5).

Moltes gracies, salutacions a tots.

Aitana Gonzalez

HOLA SOC SUSANA(Mare de l’Aitana)
No se si podia enviar aquesta carta, però va dedicada a tots vosaltres.
Vaig néixer i viure a BARBERÀ DEL VALLÉS. Durant el temps que vaig viure allà el poble no creixia, per la qual cosa en coneixíem tots.
Però fa uns dotze anys vaig arribar a RUBÍ per endinsar-me en una nova aventura laboral. La veritat no sabia si aquí trobaria el meu lloc, si m’adaptaria. Però gracies a la gent que m’envoltava, no em va costar res.
Desprès vaig quedar embarassada, i a partir d’aquí vaig començar a adonar-me de la grandesa d’aquest poble. Primer , amb l’ escola bressol, on la meva filla va ser super feliç. Quan li vaig dir a l’Angels(la directora)que acceptaven a l’Aitana a la Schola, em va dir: Susana t’ha tocat la loteria.
Quanta raó tenia. Per que aquí a la schola a sigut lo màxim.
Tot aquest “rollo” us ho he explicat, per la necessitat que tinc d’ agrair-vos lo bé que m’heu fet sentir,agrair-vos de com heu cuidat, educat i heu fet créixer a l’Aitana, a través d’aquesta gran família, que es la SCHOLA.
Agrair-vos a tots, i dic tots inclòs els pares, els que heu tingut en les vostres mans a la meva filla. Per que de tots vosaltres guardaré una mica en el meu cor. Per fer-me sentir rubinenca de tota la vida. I encara que em queda que compartir uns quants anys mes a l’ escola, ja se per endavant que, la meva filla Itziar, serà aquí molt ,molt feliç.
GRACIES.

CEIP Schola

Inaugurem el llibre de visites del CEIP Schola.
Convidem a tots els alumnes i pares del centre a escriure-hi.

Gràcies!