50 aniversari Schola

Cicle de xerrades Schola

Benvolguts,
 
Us recordem que aquest dijous a les 19H es farà la xerrada : "De la Schola a l'activisme humanístic i polític", a càrrec de Vicenç Rabadan i Albert Chillon, exalumnes del centre i professors de Ciències de la Informació a la Universitat Autònoma de Barcelona.
 

Sopar 50 aniversari

Com ja sabeu, el 4 de juliol farem el sopar de celebració del 50 aniversari.

El preu de cada tiquet és de 20 euros i el podeu adquirir a la Schola, a L'Ombra o a Entretelas. També el podeu comprar amb una transferència al número de compte   

ES0401820847980201518086

 

El sopar és un còctail a càrrec de la pastisseria DIC BO amb un magnífic pastís d'aniversari. Al final amenitzarà la vetllada el grup musical MALAKA QUARTET i hi haurà servei de bar.
 

Com que l'aforament del gimnàs de L' Institut La Serreta és limitat,  us preguem que feu la vostra reserva abans del dia 30 de juny.
 

Per tal que aquest sigui realment  un marc de trobada de tots aquells que SE SENTEN  vinculats a la Schola, us demanem que en feu la màxima difusió.

Lipdub 50è aniversari

Lipdub del 50è, amb la participació de tots els alumnes i educadores de l'escola i amb la col·laboració especial del Sr.Miquel

Comentaris

CHULÍSSIMMMMMMM!!!!

Per arantxavidal

Està molt xulo, felicitats a totes les Mestres i a tots els nens de l'escola !!!

Per cristina

Està moooolt bé,moltes felicitats a tots!!!!!

Per joan carles

Cicle de xerrades de la Schola: La Schola, motor de futur, aprendre a ser cultes i feliços a Rubí

Xerrada a càrrec de Joan Manuel Tresserras i Víctor Cucurull

Imatge: 

Sopar del 50 aniversari

Us informem que el sopar per a majors de 18 anys de celebració del 50 aniversari es farà el 4 de juliol a les 20:30 al gimnàs de l'Institut La Serreta.

Els tiquets sortiran a la venda a partir de la propera setmana i els podreu adquirir a la mateixa escola ( de 08:30 a 14:00), a la llibreria L'Ombra o a la botiga Entretelas, en horari comercial.

El preu de cada tiquet és de 20 euros i inclou el sopar i el ball amb música en directe.

Us preguem feu arribar aquesta informació a aquells exalumnes que conegueu, gràcies.

Acte institucional del 50è aniversari:

Dimarts 19 de maig a les 19h al gimnàs de l'Escola Schola.

Comptarem amb la presència de l'Honorable Consellera d'Ensenyament, Sra. Irene Rigau, del Director dels Serveis Territorials, el Sr. Lluís Baulenas, dels inspectors de zona, el Sr. Jordi Viñals i la Sra. Assumpció Serrano, de l'alcadessa de Rubí, la Sra. Carme García i de la regidora d'educació de l'Ajuntament de Rubí, la Sra. Belén Meneses.

En el mateix acte es presentarà l'exposició fotogràfica dels 50 anys d'història del nostre centre.

Us hi esperem per brindar plegats!

Cicle de xerrades

Amb motiu de la celebració del 50è aniversari, us informem que s'està preparant un cicle de xerrades a càrrec d'ex-alumnes, ex- mestres i altres persones vinculades al món cultural i educatiu.

Us anirem informant quan tinguem els noms i les dates més concretes.